Margot Robbie, Harley Quinn Olarak Dönüyor




Şu günlerde hangi DC Comics filminin gerçek, hangisinin söylenti, hangisinin çekim aşamasında olduğunu söylemek oldukça zor. Bununla birlikte bir Harley Quinn filmi olan “Birds of Prey” için bir tarih verildi. The Hollywood Reporter’ın bildirdiğine göre Margot Robbie liderliğinde bir Gotham City masalı olan “Birds of Prey” 7 Şubat 2020’de izleyici ile buluşacak.


Yönetmenliğini 2018’in başarılı komedi dram filmi Dead Pigs’i yöneten Cathy Yan’in yapacağı filmin senaryosu ise bugünlerde ilk fragmanları dönmeye başlayan Bumblebee’nin de senaryosunu yazan Christina Hodson’a emanet.


Okuduklarıma göre stüdyo, şimdilik sadece Harley Quinn rolünü canlandıracak olan Margot Robbie’nin belli olduğu filmde,   kızlardan oluşan bu sert takımı kurmakta oldukça zorlanıyor. Takımda yer alan Black Canary, The Huntress ve Cassandra Cain gibi DC karakterleri için çeşitli isimler zikrediliyor. Underground filminden Jurnee Smollett-Bell, The Cloverfield Paradox’tan Gugu Mbatha-Raw ve Oscar ödüllü Moonlight’ın yıldızı Janelle Monae’nin isimleri Black Canary için geçiyor. For Huntress için ise 10 Cloverfield Lane filminin yıldızı Mary Elizabeth-Winstead, The Leftovers isimli dizide yer alan Margaret Qualley ve ülkemizde de popüler olan Emmy ödüllü Black Mirror dizisinin U.S.S. Callister bölümünde oynayan Cristin Milioti gibi isimler zikrediliyor. Son olarak Gotham City’nin dedektiflerinden Renee Montoya rolü için bir başka TV dizisi yıldızı olan (One Day at a Time) Justina Machado ile The Deuce’dan Roberta Colindrez’in çekiştiği yönünde iddialar mevcut. DC Comics’in dördüncü Batgirl karakteri Cassandra Cain için ise şimdilik bir isim duyulmadı. Filmin kötüsü ise daha önce beyazperdede izlemediğimiz bir karakter olan Roman Sionis namı diğer Black Mask.


Filmin yapımcılarından da olan Margot Robbie,  Harley Quinn’in insanlarla etkileşime girmeyi sevdiğini ifade ederek, bu nedenle bağımsız bir film yapmaktansa diğer insanlarla birlikte olacağı kızlardan oluşan bir çete fikrini daha çok benimsediğini ifade etmiş.


Harley Quinn filmine ilişkin yeni bilgiler geldiğinde bloğumda paylaşmaya devam edeceğim.

Margot Robbie, Harley Quinn Olarak Dönüyor Margot Robbie, Harley Quinn Olarak Dönüyor Reviewed by sineMakale on Eylül 25, 2018 Rating: 5

1 yorum:

  1. Siteyi yeni farkettim ve hemen takibe aldım. Benim siteye de beklerim...Selam ve Dua ile...


    www.insanadavet.blogspot.com

    YanıtlaSil

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.