Deadpool 2’den Havadis Var:Zazie Beetz’in Domino Olarak İlk Görseli Yayınlandı



Deadpool 2'nin çekimleri devam ededursun, filmin yıldızı ve yapımcılarından biri olan Ryan Reynolds istikrarlı bir şekilde filmden görüntüler paylaşmaya devam ediyor. Henüz filme ilişkin bir spoiler yok. Ancak yapım şirketi ve Reynolds Deadpool’un başarısının ardındaki önemli etkenlerden birinin yapım aşamasındaki şeffaflık olduğunu düşünüyor ki aynı yöntemi ikinci filmde de uyguluyorlar. Yani bir cep telefonuyla gizlice çekilmiş bir fotoğrafın paylaşılmasındansa, izleyici de merak uyandıracak profesyonel bir fotoğrafın paylaşılması bana göre de daha iyi bir PR çalışması.



Reynolds şimdi de Twitter hesabından Zazie Beetz'in Domino olarak ilk fotoğrafını paylaştı. X-Force'un da önemli bir üyesi olan ve gerçek adı Neena Thurman olan Domino, yakın dövüş uzmanı ve keskin nişancılık yetenekleri olan bir mutant. Domino'nun en tuhaf yeteneği ise olasılıkları bükebilmesi.

Domino’nun paylaşılan ilk görseli gerçekten nefes kesiyor. Beetz harika görünüyor ve Deadpool'u perişan edecek gibi duruyor. Eminim filmin hayranlarına Domino’nun pozu tanıdık gelmiştir. Stüdyonun bu taktiği ile çizgi roman hakkında yeterince fikri olmayan izleyiciler de Domino hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyecekler şüphesiz.

Filmin yönetmeni olan David Leitch, eski bir dublör. Yıllarca bu işi yapan Leitch, dublör koreografisi ve aksiyon dizileri ile tanınmaya başladı. İlk yönetmenlik görevini Chad Stahelski ile birlikte John Wick’de yapan Leitch, geçtiğimiz hafta vizyona giren ve Charlize Theron'u bir MI6 ajanı olarak izlediğimiz Atomic Blonde – Sarışın Bomba filmiyle yeteneğini bir kez daha sergilerken, Deadpool 2’ye ilişkin beklentiyi de yükseltiyor.

Deadpool 2 ne zaman vizyona girecek merak eden hayranlarına fazla aceleci olmamalarını tavsiye edelim. Çünkü Deadpool 2, ancak 1 Haziran 2018'de izleyici ile buluşacak.




Deadpool 2’den Havadis Var:Zazie Beetz’in Domino Olarak İlk Görseli Yayınlandı Deadpool 2’den Havadis Var:Zazie Beetz’in Domino Olarak İlk Görseli Yayınlandı Reviewed by sineMakale on Temmuz 31, 2017 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.