Peaky Blinders Hayranlarına Müjde: Cillian Murphy'li Film Netflix'te Yayınlanacak

 

Netflix, fenomen haline gelen suç draması dizisi Peaky Blinders'ın sinema filmi olarak geri döneceğini resmen duyurdu. Başrolünde Cillian Murphy'nin yer aldığı dizinin hikayesi, 2022'de altı sezonun ardından sona ermişti. Dizinin yaratıcısı Steven Knight, hikayeyi tamamlamak için bir film yapmayı planladığını sıkça dile getirmişti.

Nihayet Netflix, bu müjdeli haberi hayranlarıyla paylaştı. “Thomas Shelby geri dönüyor. Cillian Murphy'nin başrolde olacağı Peaky Blinders filmi Netflix’e geliyor,” şeklinde bir paylaşım yapıldı ve film senaryosunun bir fotoğrafı gösterildi.

Henüz ismi açıklanmayan film, Knight tarafından yazıldı ve dizinin ilk sezonunun bazı bölümlerini yöneten Tom Harper tarafından yönetilecek. Murphy, Deadline’a yaptığı açıklamada, “Tommy Shelby'nin hikayesi burada bitmedi. Steven Knight ve Tom Harper ile Peaky Blinders filmini yapmak çok heyecan verici. Bu film hayranlarımız için,” dedi.

İrlandalı aktörün dönüşü, Knight tarafından Mart ayında doğrulanmıştı. BBC dramasının galasında konuşan Knight, “Murphy kesinlikle geri dönecek,” demişti. “Eylül ayında Digbeth'te çekimlere başlıyoruz.”

Knight, daha önce filmin 2024'te yayınlanmasını planladıklarını belirtmişti, ancak çekimlerin Eylül ayında başlaması nedeniyle filmin 2025 yılında çıkabileceğini söyledi.

Peaky Blinders, Birinci Dünya Savaşı sonrasında, Birmingham'da faaliyet gösteren güçlü bir çetenin lideri olan Thomas Shelby'nin (Murphy) hikayesini anlatıyordu. Büyük beğeni toplayan dizi, ilk dört sezonunu BBC Two'da, son iki sezonunu ise BBC One'da yayınladı. Dizide Murphy'nin yanı sıra Tom Hardy, Paul Anderson ve Helen McCrory gibi ünlü isimler de yer aldı.

Murphy, geçen yıl Rolling Stone’a verdiği röportajda, uygun bir senaryo olması halinde bir Peaky Blinders filminde rol almaktan memnuniyet duyacağını ifade etmişti. “Anlatılacak daha fazla hikaye varsa, bu projede yer almak isterim,” demişti. “Ama bu doğru bir şekilde yapılmalı. Steven Knight 36 saatlik televizyon içeriği yazdı ve biz diziyi çok iyi bir noktada bitirdik. Bu yüzden, yeni bir proje meşru ve haklı hissettirmeli.”

Aynı şekilde RadioTimes’a da, “Dizinin televizyon kısmı sona erdi. Anlatacak daha fazla hikaye varsa, ben buradayım,” demişti.

Peaky Blinders hayranları, sevilen karakterlerin ve hikayelerin devamını büyük bir heyecanla bekliyor. Netflix’in bu duyurusu, hayranlar arasında büyük bir coşkuya yol açtı ve filmin çıkış tarihi için geri sayım başladı.

Peaky Blinders Hayranlarına Müjde: Cillian Murphy'li Film Netflix'te Yayınlanacak Peaky Blinders Hayranlarına Müjde: Cillian Murphy'li Film Netflix'te Yayınlanacak Reviewed by sineMakale on Haziran 08, 2024 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Banner
Blogger tarafından desteklenmektedir.